fbpx
Reklam som syns logo

Skyltar i Enköping

En skylt är första mötet med kunden – se till att det blir bra.

Behöver ni en fasadskylt till er butik? Eller vill ni ha en företagsskylt till golfbanan? Vi erbjuder allt ifrån traditionella plåtskyltar och ljuslådor till moderna neonskyltar. Alla skyltar produceras lokalt här i Enköping.

Så trycker vi skyltar för företag:

Så beställer du bildekor och helfoliering:

Frågor och Svar

Trycktiden för en företagsskylt kan variera från några timmar till flera dagar beroende på skyltens storlek, designkomplexitet och valt material. Större skyltar eller skyltar med komplicerade detaljer kan kräva längre produktionstid.

Kostnaden för en företagsskylt varierar beroende på material, storlek, design och produktionsmetod. En enkel pappskylt kan ligga lägre i pris, medan en stor, upplyst skylt av hög kvalitet kan kosta mer. Om du återkommer med önskat material och design så kan vi ta fram en offert.

Vilka skyltar man får sätta upp på en fasad regleras ofta av lokal lagstiftning eller bostadsrättsföreningens regler. Generellt bör skyltar inte vara störande eller osmakliga. Det är viktigt att kolla upp lokala bestämmelser innan man installerar en skylt.

För att beställa en skylt med eget tryck, skapa först en design, antingen själv eller med hjälp av oss. Kontakta sedan oss, skicka din design och specificera dina önskemål gällande storlek, material och monteringsmetod. Efter godkännande av kostnadsförslaget kommer skylten att produceras, levereras och monteras om ni önskar.

Leveranstiden för personliga skyltar kan variera, men det tar ofta några dagar till några veckor beroende på skyltens komplexitet och material. Det är bäst att ringa eller maila oss för mer exakt information.

Beställning av en fasadskylt följer liknande steg som för en personlig skylt. Designa din skylt, välj material och storlek, kontakta oss, godkänn offerten och vänta på leverans. Du behöver också komma fram till vem som ska montera skylten.

För att designa en egen skylt, börja med att definiera ditt budskap och målgrupp. Du kan använda program som Adobe Illustrator eller gratisalternativ som Canva. Ha i åtanke storleken på skylten, läsbarhet på avstånd och eventuella färgbegränsningar. Efter att ha skapat din design, spara den i ett högupplöst format redo för tryck. Om du är osäker på färgbegränsningar eller upplösning, kontakta oss så hjälper vi dig!

Det finns många skylttyper för företag: fasadskyltar, golvstående skyltar, upplysta skyltar, väggskyltar, takhängda skyltar, flaggor, banderoller, neonskyltar och fler. Valet av skylttyp beror på företagets behov, budget och den fysiska platsen där skylten ska placeras.

Fasadskyltar kan vara upplysta eller ej, fästa direkt på väggen eller sticka ut från byggnaden. Populära alternativ inkluderar kanalbokstavsskyltar, lådskyltar, banderoller och neonskyltar.

Skyltar kan tillverkas av en mängd olika material: akryl, aluminium, trä, PVC, glas, neon, vinyl och mer. Valet av material beror på önskad estetik, hållbarhet och budget.

Få offert på skyltar

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Behöver du något mer?