fbpx
Reklam som syns logo

Skyltar i Enköping

Skyltar som gör skillnad

Reklam Som Syns – din pålitliga partner för effektfulla och professionella skyltar i Enköping. Vårt mål är att göra ditt företag synligt med skyltar som fångar uppmärksamhet och förmedlar ditt budskap effektivt till dina potentiella kunder.

En skylt är första mötet med kunden – se till att det blir bra.

Behöver ni en fasadskylt till er butik? Eller vill ni ha en företagsskylt till golfbanan? Vi erbjuder allt ifrån traditionella plåtskyltar och ljuslådor till moderna neonskyltar. Alla skyltar produceras lokalt här i Enköping.

Så trycker vi skyltar för företag:

Så beställer du skyltar:

Frågor och Svar

Trycktiden för en företagsskylt kan variera från några timmar till flera dagar beroende på skyltens storlek, designkomplexitet och valt material. Större skyltar eller skyltar med komplicerade detaljer kan kräva längre produktionstid.

Kostnaden för en företagsskylt varierar beroende på material, storlek, design och produktionsmetod. En enkel pappskylt kan ligga lägre i pris, medan en stor, upplyst skylt av hög kvalitet kan kosta mer. Om du återkommer med önskat material och design så kan vi ta fram en offert.

Vilka skyltar man får sätta upp på en fasad regleras ofta av lokal lagstiftning eller bostadsrättsföreningens regler. Generellt bör skyltar inte vara störande eller osmakliga. Det är viktigt att kolla upp lokala bestämmelser innan man installerar en skylt.

För att beställa en skylt med eget tryck, skapa först en design, antingen själv eller med hjälp av oss. Kontakta sedan oss, skicka din design och specificera dina önskemål gällande storlek, material och monteringsmetod. Efter godkännande av kostnadsförslaget kommer skylten att produceras, levereras och monteras om ni önskar.

Leveranstiden för personliga skyltar kan variera, men det tar ofta några dagar till några veckor beroende på skyltens komplexitet och material. Det är bäst att ringa eller maila oss för mer exakt information.

Beställning av en fasadskylt följer liknande steg som för en personlig skylt. Designa din skylt, välj material och storlek, kontakta oss, godkänn offerten och vänta på leverans. Du behöver också komma fram till vem som ska montera skylten.

För att designa en egen skylt, börja med att definiera ditt budskap och målgrupp. Du kan använda program som Adobe Illustrator eller gratisalternativ som Canva. Ha i åtanke storleken på skylten, läsbarhet på avstånd och eventuella färgbegränsningar. Efter att ha skapat din design, spara den i ett högupplöst format redo för tryck. Om du är osäker på färgbegränsningar eller upplösning, kontakta oss så hjälper vi dig!

Det finns många skylttyper för företag: fasadskyltar, golvstående skyltar, upplysta skyltar, väggskyltar, takhängda skyltar, flaggor, banderoller, neonskyltar och fler. Valet av skylttyp beror på företagets behov, budget och den fysiska platsen där skylten ska placeras.

Fasadskyltar kan vara upplysta eller ej, fästa direkt på väggen eller sticka ut från byggnaden. Populära alternativ inkluderar kanalbokstavsskyltar, lådskyltar, banderoller och neonskyltar.

Skyltar kan tillverkas av en mängd olika material: akryl, aluminium, trä, PVC, glas, neon, vinyl och mer. Valet av material beror på önskad estetik, hållbarhet och budget.

Få offert på skyltar

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Vad är bildekor och hur fungerar det?

Bildekor är utformade grafiska element och texter som appliceras på fordon för att skapa en mobil reklampelare. Det kan vara allt från företagslogotyper och slogans till produktbilder och kontaktinformation. Vi på Reklam som Syns är specialister på att förvandla vanliga fordon till rörliga reklamplattformar, vilket ger företag en unik möjlighet att exponera sina varumärken på ett dynamiskt sätt.

Processen att skapa och applicera bildekor är överraskande enkel och kostnadseffektiv. Vi på Reklam som Syns hjälper dig att designa ditt unika bildekor. Det kan vara baserat på befintliga grafiska element från ditt företag eller något helt nytt och iögonfallande. När designen är godkänd går produktionen igång. 

När bildekoren är tryckt och klar appliceras den på fordonet av vårt professionella team. De använder tekniker och material som säkerställer att dekoren sitter stadigt och behåller sin kvalitet även under påfrestande väderförhållanden.

Mångsidiga användningsområden med bildekor

Bildekor är inte bara begränsat till företagsbilar, det är en mångsidig produkt att stärka varumärke på och som kan anpassas efter olika branscher och syften. Här är några exempel på användningsområden:

  • Företagsfordon: Genom att applicera bildekor på företagsbilar blir de inte bara transportmedel utan också som rörliga annonser för ditt varumärke. Detta är särskilt effektivt för tjänsteföretag som erbjuder hemtjänster eller leveranser.
  • Evenemangsfordon: För företag som deltar i mässor, events eller kampanjer kan ett dekorerat fordon vara en mobil reklammonter. Det fångar uppmärksamheten och skapar intresse för ditt företag.
  • Privata fordon: Användningen av bildekor på privata fordon har ökat som en trend. Vissa väljer att helfoliera sin bil i en annan färg medan andra vill ha hjälp att ta fram en personlig bildekor att fästa på sin privatbil.
  • Fordonspark: För ett företag med en fordonspark är enhetliga bildekor ett sätt att skapa enhetlighet. Det ger också en stark närvaro när fordonen är ute på vägarna.

Man kan med andra ord säga att bildekor är en innovativ och kostnadseffektiv metod för att marknadsföra ditt företag. Genom att omvandla dina fordon till rullande reklamplattformar får du en synlighet som når potentiella kunder överallt. 

Har du frågor eller vill ha rådgivning innan en beställning, skicka ett meddelande via kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan. Det går även bra att ringa oss på 0171 – 44 26 88

Behöver du något mer?