fbpx
Reklam som syns logo

Profilprodukter och Giveaways tryckta i Enköping

Profilprodukter för ökad försäljning

Profilprodukter går långt utöver den digitala marknadsföringen. Produkter som bär ditt varumärke – pennor, muggar eller t-shirts – skapar en direkt och fysisk koppling till din målgrupp. Genom att sätta ditt varumärke i användarens vardag blir det en ständig påminnelse om din närvaro och ditt erbjudande. Det är en investering i varumärkesbyggandet som ger konkreta resultat över tid.

Hos oss på Reklam Som Syns finns det mängder av olika profilprodukter och giveaways att välja på. Självklart ingår även en kostnadsfri digital korrektur.

Stärk era kundrelationer med unika profilprodukter och giveaways

En mer kostnadseffektiv marknadsföringskanal får man leta efter. Välj bland pennor, tygkassar, godis och andra profilprodukter i vår webbshop och skapa starka kundrelationer. Vi hjälper gärna till med rådgivning kring vilka produkter som passar just er verksamhet.

Så funkar det att beställa produkter med logga:

Så beställer du snygga giveaways:

Frågor och Svar

Profilprodukter är varor märkta med ett företagsnamn, logotyp, meddelande eller grafiska element. De används ofta för marknadsföring och branding, såsom giveaways på mässor eller som företagsgåvor till kunder, anställda och besökare.

Profilprodukter bidrar till att öka varumärkesmedvetenheten, bygga kundlojalitet och fungera som ett fysiskt minne av ett företag eller händelse.

Det finns många profilprodukter med tryck, inklusive t-shirts, pennor, anteckningsblock, muggar, nyckelringar, USB-stickor och mycket mer.

Bra giveaways på mässan inkluderar ofta små, bärbara objekt som pennor, nyckelband, pins, anteckningsblock eller andra småsaker som är lätta att bära och som har företagets branding.

Vi kan erbjuda tryck på flyers, broschyrer, visitkort, affischer, banners, beachflaggor, tygpåsar, godis, choklad, pennor, anteckningsblock, handdukar, gåvor, julklappar och mer.

För företag finns en mängd reklamprodukter som t-shirts, kepsar, väskor, muggar, pennor, kalendrar och många andra varor som kan märkas med företagets logotyp eller meddelande.

Ja, vi erbjuder anpassade designalternativ där du kan infoga din egen grafik, text eller båda.

För att beställa reklammaterial kontaktar du oss på mail, telefon eller genom formuläret här. Bifoga dina designspecifikationer, välj sedan önskade produkter och kvantiteter. 

Priset för tryckt godis varierar beroende på typ av godis, kvantitet och tryckets komplexitet. Det är bäst att kontakta oss för en exakt offert.

Nästan alla profilprodukter kan anpassas med egen design, inklusive kläder, muggar, pennor, väskor, nyckelringar och mer.

Få offert på giveaways

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Marknadsföring med lång livslängd

En av de största fördelarna med profilprodukter är deras långa livslängd. Medan digitala annonser och kampanjer på sociala medier kan vara kortvariga för användaren, fortsätter profilprodukter att exponera ditt varumärke under en längre tid. En kvalitetspenna eller en stilren mugg blir en del av användarens dagliga rutin och skapar ett konstant marknadsföringsvärde. Det är helt enkelt en kostnadseffektiv investering med en långsiktig effekt.

Profilprodukter för kundlojalitet

För att öka försäljningen är det avgörande att skapa lojalitet och engagemang hos dina kunder. Genom att erbjuda dem något fysiskt och användbart med ditt varumärke på, skapar du en stark positiv association. Det ökar chansen att de väljer ditt företag när köpbeslutet närmar sig. Profilprodukter skapar en personlig touch i marknadsföringen och ökar därmed chansen till konvertering.

Oslagbara giveaways

Profilprodukter är inte bara marknadsföring, de är också fantastiska giveaways. Människor älskar att få något gratis, och när det är något användbart som en snygg keps eller mugg, blir det ännu mer uppskattat. Det skapar inte bara positiva känslor gentemot ditt varumärke, utan kan också sprida sig till andra inom användarens nätverk när produkten används eller visas upp. Det är en form av word-of-mouth marknadsföring som inte kan underskattas.

Behöver du något mer?