fbpx
Reklam som syns logo

Profilprodukter och Giveaways tryckta i Enköping

JULKLAPPAR

Har du fixat klapparna till personalen? Vi på Reklam som syns gör det enkelt. Allt på ett ställe. Som arbetsgivare kan du ge alla i personalen en fin gåva, värd upp till 400 kr ex moms. Se hela utbudet i vår katalog.

Stärk era kundrelationer med unika profilprodukter och giveaways

En mer kostnadseffektiv marknadsföringskanal får man leta efter. Välj bland pennor, tygkassar, godis och andra profilprodukter i vår webbshop och skapa starka kundrelationer. Vi hjälper gärna till med rådgivning kring vilka produkter som passar just er verksamhet.

Så funkar det att beställa produkter med logga:

Så beställer du snygga giveaways:

Frågor och Svar

Profilprodukter är varor märkta med ett företagsnamn, logotyp, meddelande eller grafiska element. De används ofta för marknadsföring och branding, såsom giveaways på mässor eller som företagsgåvor till kunder, anställda och besökare.

Profilprodukter bidrar till att öka varumärkesmedvetenheten, bygga kundlojalitet och fungera som ett fysiskt minne av ett företag eller händelse.

Det finns många profilprodukter med tryck, inklusive t-shirts, pennor, anteckningsblock, muggar, nyckelringar, USB-stickor och mycket mer.

Bra giveaways på mässan inkluderar ofta små, bärbara objekt som pennor, nyckelband, pins, anteckningsblock eller andra småsaker som är lätta att bära och som har företagets branding.

Vi kan erbjuda tryck på flyers, broschyrer, visitkort, affischer, banners, beachflaggor, tygpåsar, godis, choklad, pennor, anteckningsblock, handdukar, gåvor, julklappar och mer.

För företag finns en mängd reklamprodukter som t-shirts, kepsar, väskor, muggar, pennor, kalendrar och många andra varor som kan märkas med företagets logotyp eller meddelande.

Ja, vi erbjuder anpassade designalternativ där du kan infoga din egen grafik, text eller båda.

För att beställa reklammaterial kontaktar du oss på mail, telefon eller genom formuläret här. Bifoga dina designspecifikationer, välj sedan önskade produkter och kvantiteter. 

Priset för tryckt godis varierar beroende på typ av godis, kvantitet och tryckets komplexitet. Det är bäst att kontakta oss för en exakt offert.

Nästan alla profilprodukter kan anpassas med egen design, inklusive kläder, muggar, pennor, väskor, nyckelringar och mer.

Få offert på giveaways

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Behöver du något mer?