fbpx
Reklam som syns logo

Bildekor och foliering

Bildekor - Ett effektivt verktyg som syns

Bildekor har blivit ett populärt och kraftfullt verktyg för företag som vill synas ute på vägarna och nå ut till en bredare publik. Genom att använda bildekor som en del av din marknadsföringsstrategi kan du som företag skapa ett varumärke som sticker ut och får uppmärksamhet.

 

Hos oss på Reklam Som Syns kan du välja att ha en logotyp, eller klä in hela bilen – vi levererar inom 4 veckor. Självklart ingår även en kostnadsfri digital korrektur.

Skapa en rullande billboard med fordonsdekor

Skydda din bil och bli igenkänd med dekorplast. Välj om du vill ha en logotyp, eller klä in hela bilen – vi levererar inom 4 veckor. Självklart ingår kostnadsfri digital korrektur

Hur fungerar bildekor?

Så beställer du bildekor och helfoliering:

Frågor och Svar

Ja, med rätt programvara kan du designa din egen bildekor.Vi erbjuder även designhjälp om du inte känner dig bekväm att göra det själv.

Folieringen får inte hindra sikten eller trafiksäkerheten, speciellt gällande fram- och sidorutor. Registreringsskyltarna måste förbli synliga och oförvanskade, och extremt reflekterande material kan vara otillåtet. Vid stora förändringar i bilens utseende, som en komplett färgförändring, kan det krävas en ny registreringsbesiktning. Dessutom måste all reklam på fordonet följa svensk reklamlagstiftning och inte bryta mot upphovsrättsliga eller varumärkesrelaterade lagar.

Striping av en förmånsbil kan förbättra dess estetik och även fungera som ett skyddande lager mot repor och skador. Dessutom kan det vara ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag.

Foliering av tjänstebilar kan tjäna som reklam för ditt företag och skapa varumärkesmedvetenhet. Det fungerar också som ett skyddande skikt för bilens yta.

Det beror på företagets bransch och målgrupp. Generellt sett bör dekoren vara i linje med företagets varumärke och estetik.

Dekaler fästs på bilar genom att först rengöra ytan ordentligt, applicera en appliceringsvätska (för vissa dekaler), positionera dekalen och sedan använda en skrapa eller liknande verktyg för att släta ut dekalen och eliminera eventuella bubblor.

Dekaler för båtar bör vara vattentäta och tåla både sötvatten och saltvatten. Materialet ska kunna tåla solens strålar utan att blekna snabbt.

Processen liknar den för att fästa dekaler på bilar. Ytan måste vara ren och fri från smuts eller olja. Använd en skrapa eller liknande verktyg för att säkerställa att dekalen sitter ordentligt.

I Sverige får en dekal i framrutan på en bil inte vara större än 10 cm i höjd och måste placeras i rutan nedre del.

Kostnaden för att stripa en bil varierar beroende på bilens storlek, designens komplexitet och var du bor. Våra priser är från 3600kr . 

Kostnaden för att sätta en logga på bilen kan variera baserat på logotypens storlek, designens detalj och materialets kvalitet. Våra priser är från 1850kr.

Det beror på klistermärkets innehåll och placering. Generellt sett är det tillåtet så länge det inte döljer viktig information på bilen eller hindrar förarens syn.

I princip kan du sätta dekaler på alla fordon, inklusive bilar, lastbilar, båtar, motorcyklar och även flygplan, så länge dekalerna inte hindrar funktionen av fordonet eller bryter mot några lagar.

Få offert på bildekor och foliering

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Behöver du något mer?