fbpx
Reklam som syns logo

Dekaler i Enköping

Ordning och reda – märk era saker med unika klisterdekaler.

Slå två flugor i en smäll – få koll på era arbetsredskap och gör reklam för verksamheten på samma gång. Dekaler med logga inger ett proffsigt intryck och är också ett smart och skonsamt sätt att dekorera ett skyltfönster på.

Så funkar det att trycka egna dekaler:

Så beställer du dekaler:

Frågor och Svar

Gamla dekaler kan avlägsnas med hjälp av en hårtork eller värmepistol. Värmen lösgör limmet, vilket gör det lättare att skrapa bort dekalen. Efter avlägsnande kan limrester tas bort med ett svagt lösningsmedel eller alkohol.

För att göra egna dekaler behöver du en design. Efter att du skickat designen till oss och vi kvalitetssäkrat den, skrivs den ut i lämpligt format och sedan klipps dekalen ut och appliceras på önskad yta.

Vår leveranstid är ca 1-4 arbetsdagar. Vi erbjuder avhämtning, leverans och montering hos oss eller på plats hos dig.

Dekaler kan användas på en mängd olika ytor, från bilar och fönster till datorer och robotgräsklippare. De används ofta för reklam, dekoration eller information.

För att designa egna dekaler kan du använda programvaror som Adobe Illustrator, Photoshop eller Canva. Eller så kan du förklara din vision och ta hjälp av oss.

Företag använder dekaler för marknadsföring, branding eller informationsspridning. Populära alternativ inkluderar logotyper, slogans, kontaktinformation eller andra grafiska element.

Ja, vi erbjuder anpassade beställningar där du kan inkludera egen text, design eller båda.

För att montera dekaler bör ytan först rengöras. Ta bort skyddspappret, placera dekalen på önskad yta och släta ut eventuella bubblor med en skrapa eller kreditkort. Se till att dekalen är ordentligt fastsatt.

Dekalmotiv varierar kraftigt beroende på syftet. De kan inkludera allt från logotyper och bilder till text och abstrakta designer.

Få offert på dekaler

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Trycka egna dekaler - En enkel process

Att trycka egna dekaler behöver inte vara komplicerat. Vi på Reklam Som Syns hjälper dig att förenkla hela processen och du kan vara säker på att du får professionella resultat. För att vi ska kunna göra vårt yttersta behöver du ha en klar idé om din dekaldesign. Det kan vara allt ifrån logotyp, storlek, färg och eventuell text. Därefter ser vi till att den anpassade dekalen trycks med högsta möjliga kvalitet.

Dekaler av högsta kvalitet

När du beställer anpassade dekaler från oss får du professionell kvalitet. Våra dekaler är tillverkade av slitstarkt material och vi jobbar med en högkvalitativ tryckteknik för att säkerställa att de håller länge och behåller sin skarpa bildkvalitet även i tuffa förhållanden.​

Födelarna med dekaler

  • Oändlig anpassning i storlek och utförande.
  • Tillverkas av PVC-plast som tillåter stor anpassning och skarpa färger.
  • Skonsamma och enkla att applicera och ta bort.
  • Klisterdekalerna skadar inte ytan de sitter på.

Så går processen till steg för steg:​

  1. Fyll i vårt formulär och bifoga en bild på din dekaldesign. En bekräftelse på mejl kommer när beställningen är mottagen.
  2. Vi tittar igenom din beställning och gör eventuella ändringar för bästa möjliga resultat.
  3. Innan vi producerar dekalerna återkopplar vi med en kostnadsfri digital korrektur.
  4. När vi fått ett okej från er produceras dekalerna och blir klara inom 7 dagar.

Har du frågor eller vill ha rådgivning innan en beställning, skicka ett meddelande via kontaktformuläret så hör vi av oss så snart vi kan. Det går även bra att ringa oss på 0171 – 44 26 88

Behöver du något mer?