fbpx
Reklam som syns logo

Tryck Profil- och Arbetskläder i Enköping

Ta verksamheten till nästa nivå med proffsiga arbetskläder

Arbetskläder och profilkläder med logotyp inger förtroende och skapar en vi-känsla på arbetsplatsen. Dessutom syns ni ute hos kund och gör reklam bara genom det ni har på er. Vi designar helt efter era önskemål och hjälper gärna till med rådgivning.

Med vår nya printer är vi ensamma i Enköping om att göra screen-tryck på kläder, alltså tryck i alla tänkbara färgkombinationer. Det innebär möjlighet till väldigt snabba leveranser och få upplagor.

Så funkar det att trycka profilkläder:

Så beställer du arbetskläder med tryck:

Frågor och Svar

Tryckning på kläder kan utföras med olika metoder som screen printing, direkt till plagg (DTG) tryckning, sublimeringstryck och transfertryck, beroende på designens komplexitet, önskat utseende och klädtyget.

Textiltryck görs ofta genom screentryck där varje färg i en design appliceras en i taget med hjälp av ett nät för att uppnå det önskade mönstret på tyget.

Tvätta kläder med tryck ut-och in i 30 eller 40 grader, följ plaggets instruktion. Undvik att använda blekmedel eller kraftiga tvättmedel. Torka på låg värme eller låt lufttorka för att bibehålla trycket.

Transfertryck innebär överföring av en design från ett papper till ett plagg genom värme och tryck. Det är populärt för små upplagor och flerfärgade designer.

För att skapa egen merch, börja med att designa din logotyp eller grafik. Välj de produkter du vill ha designen på, till exempel t-shirts, kepsar eller muggar. Kontakta sedan oss med ditt önskemål. Vi kan hjälpa dig från idé till färdig produkt.

Vinyltryck är en metod där design skärs ut från en färgad vinyl och sedan värmeappliceras på kläder. Det är perfekt för enkla designer med få färger.

Ja, i många länder är arbetsgivaren ansvarig för att tillhandahålla arbetskläder om det krävs för säkerhet eller yrkesmässiga skäl.

Detta varierar. Vissa företag har tjänster för tvätt av arbetskläder, medan andra förväntar sig att de anställda tvättar sina egna kläder enligt angivna riktlinjer.

Gamla arbetskläder kan återanvändas, återvinnas eller doneras, beroende på deras skick och företagets policy.

Reglerna för arbetskläder i Sverige specificerar att kläder som ges av arbetsgivaren för användning i arbetet anses vara en skattefri förmån under förutsättning att de är anpassade till arbetet och inte kan användas privat. Om du själv köper arbetskläder och sedan får ersättning från arbetsgivaren, räknas ersättningen som en kostnadsersättning och är därmed skattepliktig.

Uniformer, som är detaljerat utformade av en myndighet eller arbetsgivare för att visa en befattning eller befogenheter, är skattefria förmåner.

Skyddskläder som utsätts för starkt slitage eller nedsmutsning, eller som är särskilt skyddande mot exempelvis frätande ämnen eller värme och kyla, är också skattefria förmåner. Detta gäller yrkesgrupper som betongarbetare, murare och svetsare

Korta ärmar kan rekommenderas i vissa arbetsmiljöer för att minska risken för att kläderna fastnar i maskiner eller utrustning.

Arbetskläder är kläder som är avsedda att bäras på jobbet och kan inkludera uniformer, skyddskläder och andra kläder som uppfyller specifika arbetskrav.

Det beror på företagets policy. Vissa företag tillåter anställda att behålla sina arbetskläder medan andra kräver att de returneras.

I Sverige är i princip alla utgifter som uppstår i samband med anställningsavtalets fullgörande avdragsgilla. Detta inkluderar exempelvis resekostnader, bilkostnader, traktamenten vid tjänsteresor, nödvändig litteratur och arbetsredskap. Avdrag för levnadskostnader är dock begränsat​​. Informationen specificerar inte om arbetskläder inkluderas i denna kategori, men om arbetskläder är en nödvändig del av anställningen och inte lämpliga för privat bruk, skulle de möjligen kunna betraktas som arbetsredskap. Det är lämpligt att rådfråga Skatteverket eller en skatterådgivare för vägledning som är specifik för din situation.

Arbetsskor är skor som är avsedda för arbetsanvändning och erbjuder ofta extra skydd, som tåhättor eller halkresistenta sulor.

Om man arbetar i en miljö med hög risk, som en byggarbetsplats, kan varselbyxor krävas för att öka synligheten och säkerheten.

Alla anställda som behöver skydd eller måste uppfylla vissa klädkrav på grund av sitt arbete bör ha rätt till arbetskläder.

Det beror på arbetsplatsens regler. Vissa byggarbetsplatser kan tillåta shorts, medan andra kan kräva långbyxor för säkerhetsskäl.

Få offert på profil - & arbetskläder

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Behöver du något mer?