fbpx
Reklam som syns logo

Reklam och tryck i Enköping

Vi är ett lokalt tryckeri i Enköping. Med fullt fokus på kundservice och reklam och tryck som håller hög kvalitet. Med vår moderna maskinpark hjälper vi dig att synas, bokstavligt talat.

Reklam & Tryck

våra tjänster

Frågor & svar om våra trycktjänster

Att skapa egen merch kräver först en tydlig idé och design. Du kan använda designprogram som Adobe Illustrator eller gratisverktyg som Canva. När designen för merch är färdig, se till att kvaliteten på både produkten och trycket är bra, eftersom det kommer att påverka hur ditt varumärke uppfattas av kunderna. 

Tryckkostnaden varierar beroende på produktens material, färg, designens komplexitet och kvantiteten av beställningen. Det är bäst att kontakta oss för en detaljerad offert. 

Kläder med tryck bör tvättas ut och in med kallt vatten för att bevara trycket. Undvik att använda blekmedel, sköljmedel eller kraftig centrifugering. Torka på låg värme eller låt lufttorka. Direkt värme från ett strykjärn bör undvikas på trycket.

Vi kan designa nästan vad som helst: från kläder, skyltar, visitkort, affischer till dekaler och bildekor. Det är bara kreativiteten som sätter stopp. 

Trycktiden varierar beroende på designens komplexitet, det valda materialet och tryckmetoden. En enkel T-shirt-design kan ta några minuter medan komplexa beställningar kan ta längre tid. Det är bäst att rådfråga oss för specifika tidsramar.

Beroende på vilket material du syftar på, så ja, det finns tryckmetoder för de flesta material. Tyger, metall, plast, trä och papper är vanliga material som ofta trycks på. Metoden anpassas efter materialets egenskaper.

Det finns många trycktekniker: screentryck, digitaltryck, transfertryck, gravyr, sublimeringstryck m.fl. Val av metod beror på material, design och önskad kvalitet.

För att ge en exakt leveranstid, kontakta oss. Leveranstid beror på produkt, kvantitet, tryck och plats.

Vi erbjuder företagskyltar, dekaler, bildekor, helfoliering och striping för tjänste-och förmånsbilar, profil-och arbetskläder, mässmaterial som montrar, vepor, vinschar, beachflaggor, pennor, påsar, godis, nyckelringar och mycket, mycket mer.

Recensioner

Vad säger våra kunder om oss?

Kontakta oss

Undrar du något eller vill du lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

webbflow
Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Vi finns tillgängliga på mail och telefon mellan 08.00 och 16.00