fbpx
Reklam som syns logo

Mässmaterial trycks och levereras i Enköping

Stick ut från mängden med unikt mässmaterial

Upptäck Reklam Som Syns breda utbud av mässmaterial och eventutrustning, perfekt för att skapa ett oöverträffat intryck vid mässor och evenemang. Vi förstår att varje detalj räknas när det gäller att presentera ditt varumärke, och vårt mål är att hjälpa dig att sticka ut från mängden.

Stick ut i folkmyllret med unikt tryck!

Är det mässa så är det – se till att synas med smarta lösningar som är enkla att packa upp och ned och tar lite plats.

Så funkar det att trycka mässmontern:

Så beställer du en snygg och lättuppsatt monter:

Frågor och Svar

För inspiration kan du besöka branschspecifika mässor, kolla vår webbshop,  tidskrifter eller sociala medieplattformar som Pinterest. Du kan också kontakta oss så kan vi bolla idéer med dig.

När du bygger en mässmonter, börja med att förstå ditt syfte, utrymmets begränsningar, och budgeten.Ta fram en design för att skapa en effektiv layout som representerar ditt varumärke väl. Därefter sker logistikplanering för att transportera material och utrustning till mässplatsen. Monterbygget innefattar konstruktion av väggar, montering av inredning och installation av belysning och teknik. Slutligen dekoreras montern med företagets marknadsföringsmaterial och produkter. Det är också viktigt att genomföra en slutkontroll för att säkerställa att allt är redo för mässbesökarna.

För en framgångsrik mässmonter, ha tydlig branding, interaktiva element för besökare, bra belysning och personal som kan engagera och informera besökare.

Den bästa montern är den som effektivt kommunicerar ditt varumärkes budskap, engagerar besökare och passar inom din budget.

Ja, det finns pop-up-montrar och modulära monterlösningar som är enkla att sätta upp och bryta ner, perfekt för dem med begränsad tid eller budget.

Vanliga format inkluderar inline (standard), ömonter, och tvåvåningsmontrar. Valet beror på utrymmets storlek och budgeten. För mer info kontakta oss!

Kostnaden för en mässmonter varierar beroende på storlek, design, material och andra faktorer. Våra montrar kostar från 4700kr, men det är bäst att kontakta oss för en detaljerad offert.

Leveranstiden kan variera beroende på monterns komplexitet och tillverkarens schema, men ofta tar det några veckor till några månader.

Få offert på mässmaterial

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Skräddarsytt mässmaterial

Våra mässmaterial är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och hjälper dig att effektivt kommunicera ditt budskap. Vi erbjuder allt från anpassningsbara mässväggar och roll-ups till professionella mässbord och broschyrställ, designade för att maximera din närvaro och engagemang.

Färdiga mässkit

Våra mässkit, tillgängliga i olika storlekar – small, medium, och large – innehåller allt du behöver för en komplett och imponerande mässmonter. Varje kit är noggrant utvalt för att säkerställa att du har en kraftfull och sammanhängande presentation, oavsett om du deltar i små lokala händelser eller stora internationella mässor.

För en enkel och smidig upplevelse erbjuder vi enkla monteringslösningar som är lätta att sätta upp och packa ned. Med Reklam Som Syns behöver du inte kompromissa mellan kvalitet och bekvämlighet. Våra produkter är inte bara snygga utan också praktiska och hållbara, vilket säkerställer att de håller för flera evenemang.

Unik rådgivning & anpassade mässlösningar 

Vi förstår att varje evenemang är unikt, därför erbjuder vi personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar. Från design till slutgiltig leverans, vårt engagerade team arbetar med dig för att säkerställa att ditt mässmaterial exakt speglar ditt varumärkes identitet och värderingar.

Vår snabba leveranstid innebär att du kan lita på att ditt material kommer i tid till ditt evenemang. Med Reklam Som Syns kan du vara säker på att din monter kommer att vara både iögonfallande och effektiv, och därmed ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar.

Kontakta oss idag för att börja planera din nästa mässframgång med våra högkvalitativa mässmaterial och eventlösningar i Enköping.”

Behöver du något mer?