fbpx
Reklam som syns logo

Mässmaterial trycks och levereras i Enköping

Stick ut i folkmyllret med unikt tryck!

Är det mässa så är det – se till att synas med smarta lösningar som är enkla att packa upp och ned och tar lite plats.

Så funkar det att trycka mässmontern:

Så beställer du en snygg och lättuppsatt monter:

Frågor och Svar

För inspiration kan du besöka branschspecifika mässor, kolla vår webbshop,  tidskrifter eller sociala medieplattformar som Pinterest. Du kan också kontakta oss så kan vi bolla idéer med dig.

När du bygger en mässmonter, börja med att förstå ditt syfte, utrymmets begränsningar, och budgeten.Ta fram en design för att skapa en effektiv layout som representerar ditt varumärke väl. Därefter sker logistikplanering för att transportera material och utrustning till mässplatsen. Monterbygget innefattar konstruktion av väggar, montering av inredning och installation av belysning och teknik. Slutligen dekoreras montern med företagets marknadsföringsmaterial och produkter. Det är också viktigt att genomföra en slutkontroll för att säkerställa att allt är redo för mässbesökarna.

För en framgångsrik mässmonter, ha tydlig branding, interaktiva element för besökare, bra belysning och personal som kan engagera och informera besökare.

Den bästa montern är den som effektivt kommunicerar ditt varumärkes budskap, engagerar besökare och passar inom din budget.

Ja, det finns pop-up-montrar och modulära monterlösningar som är enkla att sätta upp och bryta ner, perfekt för dem med begränsad tid eller budget.

Vanliga format inkluderar inline (standard), ömonter, och tvåvåningsmontrar. Valet beror på utrymmets storlek och budgeten. För mer info kontakta oss!

Kostnaden för en mässmonter varierar beroende på storlek, design, material och andra faktorer. Våra montrar kostar från 4700kr, men det är bäst att kontakta oss för en detaljerad offert.

Leveranstiden kan variera beroende på monterns komplexitet och tillverkarens schema, men ofta tar det några veckor till några månader.

Få offert på mässmaterial

Undrar du något eller vill lägga en beställning? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Villiam och Jonathan ler mot varandra och pekar på sitt arbete på bordet

Ring eller maila

Vi hjälper dig att synas, bokstavligt talat. Du når oss på telefon mellan 08.00 och 16.00.

Recensioner

Behöver du något mer?