fbpx
Reklam som syns logo

Så fäster du dekaler på din bil 

Så fäster du dekaler på din bil 

Dekaler är ett fantastiskt sätt att ge din bil en personlig touch eller göra reklam för ditt företag. Men hur fäster man egentligen dekaler på bilen på ett säkert och hållbart sätt?

Här är några enkla steg som kan förenkla processen.

  1. Förbered bilen: Innan du börjar, se till att bilen är ren och torr. Använd gärna en mild tvållösning för att ta bort eventuell smuts eller fett. Det är viktigt att ytan är helt ren för att dekalen ska fästa ordentligt.
  2. Positionera dekalen: Placera dekalen försiktigt på den önskade platsen. Använd tejp för att säkerställa att den sitter rakt och på rätt ställe.
  3. Använd en applikationsskrapa: En applikationsskrapa är ett nödvändigt verktyg när det kommer till att fästa dekaler på bilen. Använd skrapan för att försiktigt jämna ut dekalen och se till att den fäster ordentligt på ytan.
  4. Ta bort skyddspappret: Om din dekal har ett skyddspapper, se till att du försiktigt tar bort det medan dekalen sitter kvar på ytan. Var försiktig så att du inte drar bort själva dekalen.
  5. Tryck Ordentligt: Efter att skyddspappret är borttaget, använd applikationsskrapan en sista gång för att försäkra dig om att dekalen sitter fast ordentligt på ytan.

Om du känner dig osäker på att utföra denna process själv, eller om du vill ha professionell hjälp med att skapa och fästa dekaler på din bil, kan vi på Reklam som Syns hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet och expertis när det gäller att skapa och applicera dekaler på olika typer av ytor, inklusive bilar.

Med vår hjälp kan du vara säker på att dina dekaler kommer att se professionella ut och fästa ordentligt på din bil. Så tveka inte att skapa unika dekaler via oss!